Tjenester

Outsourcing (ASP)

Få forutsigbare IT-kostnader ved å leie en stabil og sikker IT-løsning fra oss - tilgjengelig fra hvilken som helst PC med internettilknytning. Kjør ditt eget økonomisystem, epost eller websider hos oss - uten å investere i egne servere.

Remote Desktop Services - Terminalserver
På våre terminalservere har du tilgang på personlig skrivebord og lagringsplass, med den programvare du er vant til å kjøre på din egen PC, eksempelvis Microsoft Office, Microsoft Outlook, Uni Økonomi og PowerOffice - uten at du må investere i egne servere eller å måtte tenke på drift og vedlikehold. Skrivebordet ditt er tilgjengelig fra hvilken som helst internett-tilknyttet PC - hvor som helst i verden - når som helst på døgnet.

Epost
Enten du ønsker en enkel epostkonto eller en fullverdig gruppevareløsning for din bedrift, vil våre løsninger dekke dine behov. Vi tilbyr stabile og sikre tjenester basert på Microsoft Exchange, Alt-N MDaemon og Google Apps.

Webhotell
Vi kan tilby lagringsplass for dine websider, og kan også være behjelpelig med å finne designere og tekstforfattere for utforming av disse. Vi tilbyr tjenester basert på Windows IIS og Linux Apache.

Backup
Vi tilbyr online sikkerhetskopiering, slik at du sikrer at dine data regelmessig blir kopiert ut fra dine egne lokaler i tilfelle brann eller tyveri.


 

Kontaktinfo

Mikkelsen og Pettersen Data AS
Fjellsdalen 3
5155 Bønes

Sentralbord: 55 11 02 50
E-post: post@mpd.no

Ta kontakt

Navn

Telefonnummer

E-postadresse

Beskjed